فرمانده انتظامی "کوه چنار" از کشف 410 کیسه کود شیمیایی قاچاق به ارزش 15 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نودان آنلاین ؛سرهنگ “مصطفی احسانی” در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، بيان كرد: ماموران انتظامی این شهرستان حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه كاميون حامل بار مشکوک و آن را براي بررسي بيشتر متوقف كردند.
وي با بيان اینکه در بازرسی از این خودرو 410 کیسه کود شیمیایی قاچاق و فاقد مجوز کشف شد، بيان كرد: کارشناسان ارزش کودهای شیمیایی کشف شده را 15 میلیارد ريال برآورد کردند.
فرمانده انتظامی “کوه چنار” با اشاره به اينكه راننده براي سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضایي شد، گفت: پليس با تمام توان و با به کارگيري حداکثري امکانات خود با پديده شوم قاچاق مبارزه خواهد کرد و شهروندان نيز مي‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در زمينه قاچاق کالا و اقلام ممنوعه با شماره تلفن ۳۰۱۱۰ به پليس گزارش دهند.

  • منبع خبر : پایگاه خبری پلیس