رقابت دوستانه پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال کوهمره نودان؛ پیروزی استقلال در ضربات پنالتی

به گزارش پایگاه خبری نودان آنلاین؛ دیدار دوستانه و جذاب تیم‌های پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال بخش کوهمره نودان در شهرستان کوه‌چنار برگزار شد؛ دیداری که در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت و استقلال در ضربات پنالتی به پیروزی رسید.

این مسابقه با حضور جمعی از پیشکسوتان عرصه فوتبال و ورزش نودان و با حضور حسین طهماسبی ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان شیراز، شهردار نودان، اعضای شورای اسلامی شهر نودان، رئیس ورزش و جوانان بخش کوهمره نودان، رئیس هیئت فوتبال بخش کوهمره نودان و جمعی از فوتبال‌دوستان و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی برگزار شد.

بازی از همان دقایق ابتدایی با هیجان دنبال شد و در دقیقه ۵ مسابقه، احمد پارنج از زمین بازی اخراج شد.

با وجود این اتفاق، دو تیم در ادامه مسابقه به رقابت پرداختند و تلاش پیشکسوتان دو تیم در نهایت به تساوی ۲ بر ۲ در پایان ۹۰ دقیقه انجامید. پس از پایان وقت قانونی، دو تیم برای تعیین برنده راهی ضربات پنالتی شدند که در نهایت تیم پیشکسوتان استقلال بخش کوهمره نودان با موفقیت در ضربات پنالتی به برتری رسید و برنده این دیدار دوستانه شد.

فوتبال بهانه‌ای برای دوستی و اتحاد

مسئول هیئت فوتبال بخش کوهمره نودان در حاشیه این دیدار، هدف از برگزاری مسابقه را ایجاد دوستی، اتحاد و تقویت روابط صمیمانه میان پیشکسوتان، ورزشکاران و فوتبال‌دوستان عنوان کرد. وی بر اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی برای زنده نگه داشتن ارتباط میان پیشکسوتان و ایجاد فضای شاد و صمیمی در جامعه ورزشی تأکید کرد.

این دیدار در فضایی دوستانه و با استقبال فوتبال‌دوستان نودانی برگزار شد و بار دیگر نشان داد که فوتبال، فراتر از نتیجه و رقابت، می‌تواند زمینه‌ساز رفاقت، همدلی و اتحاد میان اهالی ورزش باشد.

  • نویسنده : محمد دهداری