فرماندار شهرستان کوه‌چنار از ثبت‌نام ۳۰ نفر برای انتخابات هفتمین دورهٔ شورای اسلامی شهر‌های قائمیه و نودان این شهرستان خبر داد.

فرماندار شهرستان کوه‌چنار از ثبت‌نام ۳۰ نفر برای انتخابات هفتمین دورهٔ شورای اسلامی شهر‌های قائمیه و نودان این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نودان آنلاین ؛ سید ابوطالب حسینی فرماندار شهرستان کوه‌چنار ، اظهار کرد: ۳۰ نفر در شهرستان کوه‌چنار برای هفتمین دورهٔ انتخابات شوراهای اسلامی شهر‌های قائمیه و نودان ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ثبت‌نام کنندگان، تعداد ۲۰ نفر متعلق به شهر قائمیه، ۱۰ نفر متعلق به شهر نودان است.

وی خاطرنشان کرد: در بین ثبت‌نام شدگان، تعداد ۳ نفر خانم در شهر نودان و یک نفر در شهر قائمیه هستند که این امر نشان از حضور فعال بانوان در این شهرستان دارد.

تعداد ۳ نفر خانم در شهر نودان و یک نفر در شهر قائمیه هستند که این امر نشان از حضور فعال بانوان در این شهرستان دارد.

حسینی با بیان اینکه از بین ۲۰ نفر داوطلبان ثبت‌نام کننده برای انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی در شهر قائمیه، تعداد پنج نفر به عنوان عضو اصلی انتخاب خواهند شد ادامه داد: از بین ۱۰ نفر ثبت نام کننده شهر نودان نیز پنج نفر به عنوان عضو اصلی و همچنین هر دو شهر نیز سه نفر به عنوان علی‌البدل انتخاب خواهند شد.

فرماندار شهرستان کوه‌چنار با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از ثبت نام کنندگان برای انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهرستان کوه‌چنار بین میانگین سنی ۲۵ تا ۶۵ سال هستند، افزود: در این بین بیشترین میانگین تحصیلات به لیسانس اختصاص دارد ضمن اینکه در بین افراد ثبت نام شده تعدادی سابقه حضور در شوراهای قبل را دارند و عضو شورای اسلامی شهرهای قائمیه و نودان بوده‌اند.

حسینی انتخاب مردم را در این انتخابات بر اساس قوانین و مقررات مهم برشمرد و گفت: پس از در اختیار عموم قرار گرفتن لیست نهایی تکمیل شده تأیید صلاحیت شدگان، مردم فهیم با آگاهی کامل و تحقیق و بررسی لازم، افراد آگاه و مسلط به امور برنامه‌ریزی شهری و کسانی را که می‌توانند در مدیریت پارلمان شهری و مدیریت پارلمان محلی و در توسعه و عمران و آبادانی شهر تاثیرگذار باشند را با مشارکت حداکثری خود انتخاب خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه شوراها محلی‌ترین پارلمان در بحث حاکمیت هستند، تأکید کرد: فرمانداری شهرستان نهایت بی طرفی را هم از طرف اعضا هیأت اجرایی و نظارت به عمل خواهد آورد و از هیچ کس جانبداری نمی‌کند چرا که انتخاب مردم بهترین انتخاب بوده و ما هم به نظر مردم احترام می‌گذاریم.

فرماندار شهرستان کوه‌چنار اظهار کرد: طبق چارچوب زمانبندی انتخابات، پس از ثبت‌نام که روز گذشته ۲۸ دی آخرین روز آن بود فرآیند بررسی صلاحیت‌ها، استعلامات و اظهارنظر در رابطه با کاندیداها از امروز دوشنبه ۲۹ دی از طریق مراجع استعلامی و پس از آن از طریق هیأت‌های اجرایی و نظارت انجام خواهد شد.

هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم‌زمان با سایر نقاط کشور و در چارچوب قوانین و مقررات جاری جمعه ۱۱ اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد

  • نویسنده : محمد دهداری