حسین پور قیومی رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کوه‌چنار : اجرای ۱.۵ کیلومتر دیگر از روشنایی خطی بلوار قائمیه-نودان با اعتبار ۴۵ میلیارد ریال آغاز شد.

اجرای ۱.۵ کیلومتر دیگر از روشنایی خطی بلوار قائمیه-نودان با اعتبار ۴۵ میلیارد ریال آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری نودان آنلاین ؛ حسین پور قیومی رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کوه‌چنار با اعلام این خبر گفت: با اجرای این طرح علاوه بر تامین روشنایی محدوده روستای تره دان تا آموزش و پرورش کوهمره نودان و تسهیل در تردد راکبان وسایط نقلیه، کاهش تصادفات را در پی دارد و بلوار قائمیه – نودان به طور کامل روشن خواهد شد

وی افزود: این پروژه با پیگیری های صورت گرفته شده توسط نماینده مردم شریف شهرستان های کازرون و کوه چنار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان کوه چنار و حسین پورقیومی رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان کوه چنار و با دستور مدیر کل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس انجام می‌شود.