تشریح عملکرد یک ساله اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در "کوه چنار"

جانشین فرمانده انتظامي كوه‌چنار از تشریح عملکرد یک ساله(سال1401) اجراي طرح پاكسازي و ارتقاء امنيت اجتماعي در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ “پرویز ارجمند ” در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، در تشریح این خبر بيان كرد: در پي استمرار اجراي طرح پاكسازي و ارتقاء امنيت اجتماعي با هدف نا امن کردن محلات جرم خيز، يگان‌هاي انتظامي شهرستان “كوه‌چنار” با بهره‌گيري از توان و امکانات موجود و با هماهنگي مرجع قضائي به اجراي طرح‌هاي مربوطه پرداختند.

وي با بيان اينكه در اجرای این طرح‌ها ، 150 کیلو و 810 گرم انواع مواد مخدر کشف و تعداد 3 نفر قاچاقچی مواد مخدر به همراه تعداد 156 نفر خورده فروش و معتاد نيز دستگير شدند، گفت: دستگیری 2 نفر قاتل و کشف 2 فقره قتل ، دستگیری 126نفر سارق و کشف 423 فقره انواع سرقت ،دستگیری 510 نفر متهم تحت تعقیب، توقیف 756 وسیله نقلیه متخلف ،کشف ۳۰ قبضه سلاح غیر مجاز و کشف انواع کالای قاچاق به مبلغ 382 میلیارد ریال از دیگر نتایج این طرح بود.

جانشین فرمانده انتظامي شهرستان “كوه‌چنار” با اشاره به اينکه متهمان با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شدند، عنوان كرد: مشارکت شهروندان در ايجاد امنيت پايدار بسيار حائز اهميت است.

  • منبع خبر : پایگاه خبری پلیس