جانشین فرمانده انتظامي “كوهچنار” عملكرد ۹ ماهه اول سال جاري اين شهرستان را تشريح كرد.
سرهنگ دوم “پرویز ارجمند” در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، در تشریح این خبر بيان كرد: در پي استمرار اجراي طرح پاكسازي و ارتقاء امنيت اجتماعي با هدف ناامن کردن محلّات جرم خيز، يگانهاي انتظامي شهرستان “كوهچنار” با بهرهگيري از توان و امکانات موجود و با هماهنگي مقام قضائي به اجراي طرحهاي مربوطه پرداختند.
وي با بيان اينكه در اجرای این طرحها، 288 کیلو انواع مواد مخدر کشف و 67 نفر خرده فروش و قاچاقچی مواد مخدر نيز دستگير شدند، گفت: دستگیری 7 نفر قاتل، 450 نفر متهم تحت تعقیب، 101 نفر سارق با کشف 363 فقره انواع سرقت، توقیف 738 دستگاه وسیله نقلیه متخلف و کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 78 میلیارد ریال از دیگر نتایج این طرحها بود.
جانشین فرمانده انتظامي شهرستان “كوهچنار” با اشاره به اينکه مشارکت شهروندان در ايجاد امنيت پايدار بسيار حائز اهميت است، هدف از اجراي اين طرحها را افزايش احساس امنيت در بين شهروندان عنوان کرد و از مردم خواست با پليس همکاري داشته باشند و هرگونه موارد مشکوک را به سامانه 110 گزارش كنند.
- نویسنده : محمد دهداری











Wednesday, 23 September , 2026