فرمانده انتظامی “کوه چنار ” از دستگیری عاملین نا امنی و سنگ پرانی به خودرو های عبوری در شهرستان کوه چنار خبر داد.
سرهنگ “لطف الله محمدی” در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره خبر ناامنی و سنگ پرانی به خودرو های عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان و با توجه به اهمیت موضوع شناسایی و دستگیری آنها به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وي افزود: ماموران این شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و انجام گشتهای محسوس و نامحسوس موفق به شناسايي عاملین اصلی ناامنی و سنگ پرانی به سمت خودروها در این شهرستان شدند.
فرمانده انتظامی “کوه چنار” افزود: ماموران پس از هماهنگي با مقام قضائي به مخفيگاه متهم اعزام و در يك عمليات ضربتي موفق شدند افراد متخلف را دستگير كنند.
سرهنگ “محمدی” در ادامه بيان داشت متهمین پس از تشکیل پرونده به داسرا معرفی و از آن طریق روانه زندان شدند.
اين مقام انتظامي با اشاره به اینکه اخلال در نظم عمومی جرم بوده و پلیس با قاطعیت با مجرمان برخورد خواهد کرد، عنوان داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریتهای پليسی 110 اطلاع دهند.











Sunday, 9 August , 2026