به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مانور استانی «لحظه صفر» با هدف تمرین عملی و ارتقای سطح آمادگی امدادگران برای پاسخگویی صحیح و بهموقع در زمان وقوع حوادث برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری نودان آنلاین ؛در جریان این مانور استانی، امدادگران هلال احمر کوه چنار در کنار سایر تیمها، آمادگی خود را در زمینه واکنش سریع به حوادث و اجرای پروتکلهای امدادی مورد ارزیابی قرار دادند. هدف از این تمرینات هماهنگ، اطمینان از توانایی تیمهای امدادی برای حضور در صحنه و انجام عملیات در کمترین زمان ممکن بود.
سجاد امیرزاده رئیس شعبه هلال احمر کوه چنار در پایان خاطرنشان کرد که اجرای مانورهای استانی نظیر «لحظه صفر»، از اولویتهای اصلی شعبه در راستای خدمترسانی مؤثر به مردم است تا در صورت بروز هرگونه حادثه، امدادگران با بالاترین سطح از دقت و سرعت وارد صحنه شوند.
- نویسنده : مهسا جوکار
https://nowdanonline.ir/?p=8367











Monday, 2 November , 2026